? Show Motion Film
YIW minimal

Jacob Jensen Smart Lock (TV, Danmark)

Jacob Jensen är ett internationellt företag som satt dansk design på kartan. Denna TV reklam visar deras smarta låssystem för ytterdörren. Vi producerade denna TV reklam för den danska marknaden.

 

Kundinfo: www.jacobjensendesign.com

 

 

 

Rockabilly Night 2016 (Aftermovie)

Rockabilly Night 2016 blev terigen en succ och vi fick fr tredje ret i rad producera en vrdig evenemangsfilm. Med ett kamerateam p totalt fem personer samt drnare fngade vi alla hndelser frn alla mjliga vinklar.

 

Kundinfo: www.Rockabillynight.se / Facebook

American Popcorn informationsfilmer

American Popcorn är ett nytt företag som säljer en snygg popcornmaskin för den kräsne popcornälskaren. Dom behövde informationsfilmer runt montering, funktioner, samt rengöring. Vi tog fram ett koncept med tre filmer som på ett snyggt sätt visar maskinen in action samt montering och rengöring.

Se dom andra två filmerna här!

 

Kundinfo: www.AmericanPopcorn.se

Smultronstllen Hallands Blomsterodling (Netto AB)

Netto AB anlitade oss fr att producera en rad korta portrttfilmer av deras lokala leverantrer. Fokus ligger p deras historia, hantverk och stolthet av att kunna erbjuda svenskproducerat. Detta r den frsta filmen i en serie av kommande avsnitt.

 

Kundinfo: www.Netto.se

Bros of Lash ft. Rabih Jaber - Chasing the Lions

Idoldeltagaren Rabih Jaber gick in i studion med Bros of lash för att göra en tung houselåt lagomt till sommaren. Vi fick möjligheten att under kort tid producera en musikvideo on location i Halmstad i en nedlagd fabrikslokal.

Kundinfo: Bros of Lash Facebook / Rabih Jaber Facebook

Tandreglering Stureplan informationsfilm

Tandreglering Stureplan är Skandinaviens ledande klinik inom osynliga tandställningar. Detta Stockholmsbaserade specialisttteam behövde en snygg och informativ film om deras verksamhet och teknik.

 

Kundinfo: www.OsynligTandstallning.se

Vikunja - Strangers

Show Motion producerade musikvideon till Vikunjas låt "Strangers". Låten har en skön pop / rock känsla som smälter fint in i Wapnö slotts klassiska vardagsrum. Tillsammans med bandet plockade vi fram en idé som porträtterar bandets stil och framhäver låten på ett snyggt och avslappnat sätt.

 

Kundinfo: www.Vikunja.com

 

 

 

Vuxen.se informationsfilm

Vuxen.se är Sveriges största nätbutik inom vuxenleksaker. Dom beställde en helhetslösning från oss där vi genom en kort film presenterar företaget samt ger tittaren trygghet i att handla hos dom. Stort fokus låg på att få fram den seriösa och trygga känslan som detta företag bestitter.

Klicka här för att se filmen

 

Kundinfo: www.Vuxen.se

 

Rockabilly Night 2015 (TV-reklam)

Rockabilly Night gav oss fortsatt frtorende fr all radio samt videoproduktion. Denna TV reklam har ett tilltalande typsnitt, design och musik i syfte att tilltala deras målgrupp och fans.

Kundinfo: www.Rockabillynight.se / Facebook

 

 

 

 

Halmstad Ljusfest 2015

Halmstads kommun behövde en helhetslösning för en dokumentation av 2015 års ljusfest. Vi levererade en informationsfilm om ljusfesten och dess innebörd samtidigt som vi upplyste om vad årets upplaga hade i fokus.

Kundinfo: Halmstads Kommun

Copyright 2016 Show Motion Film

youtube logo facebook logo