Hej! Ska ni gifta er?
Show Motion Bröllopsfilm är här för er stora dag, för att vi vill hjälpa er att skapa vackra minnen för livet. Vi finns i Halmstad men jobbar över hela Sverige, främst Skåne, Västra Götaland och Stockholm.

Hos oss jobbar människor med lång erfarenhet och utbildning inom videoproduktion. Vi inser värdet av det kulturella, traditionella och personliga som varje enskilt bröllop faktiskt är. Vår affärsidé är lika simpel som populär; Vi tycker alla ska ha råd med en fantastisk bröllopsfilm!

 Varje bröllop och event vi filmar är unikt, inte bara till upplägget utan även tekniskt och estetiskt. Istället för att jobba efter färdiga prispaket så anpassar vi oss efter er dag. Erfarenheten har lärt oss en sak, alla har olika visioner och budget, och vi har något för alla. Våra filmer filmas alltid med proffesionell HD och ljudutrustning ni ser användas på TV dagligen. Vi har filmat över etthundra bröllop genom åren. Det är något vi är otroligt stolta över, och givetvis vill vi att ni ska bli en del av vår stolthet med.

 Vi erbjuder bland landets bästa priser, och kvalitén i våra filmer talar för sig själv. Vi nöjer oss inte förens vi hittar något som passar er. Inget jobb är för stort eller för litet, välkomna att kontakta landets härligaste bröllopsfilmare idag!

 

some_text
Efter många års erfarenhet med nöjda kunder över hela Sverige vet vi vad dom flesta vill ha. Nedan låter vi er inspireras av tre av våra många bröllopsfilmer där vi även förklarar hur dom olika uppläggen brukar se ut. Läs, titta och hitta er favorit!

Klicka här för att se några fler av våra många filmer vi gjort under åren!


 

 


     


Ni är välkomna att höra av er till oss. Vi finns här för er stora dag och vi vill gärna höra vad ni önskar er för typ av film. Ni kan även nå producenten Admir Tahmiscija direkt på nedanstående nummer. Glöm inte att uppge datum, antalet timmar ni vill att vi ska vara där samt vart bröllopet ska vara. På så vis kan vi återkomma med svar snabbast möjligt. Välkomna!

Om ni inte får ett svar från oss via mail, vänligen kolla er skräppost om det hamnat där.

Namn

Telefon

E-MailMeddelande