YIW minimal
Admir Tahmiscija, Producent

Vem är vi, då?

Show Motion har sitt säte i Halmstad och drivs av människor med viljan att skapa kreativa och snygga produktioner. Vår bakgrund sträcker sig inom allt från marknadsföring till filmfotografi, regi och redigering. Vi producerar allt från nationella reklamfilmer som går på TV och internet till musikvideos. Vår breda kunskap inom rörlig media ger er möjligheten att få er produktion så som ni tänkt er. Detta gör oss till ett självklart val för er nästa videoproduktion varesig ni är ute efter en totallösning eller mindre jobb.

Vi skapar berättelser och framför allt tydliga budskap av era visioner. Inget projekt för stort eller för litet. Nu till det spännande: vem är ni?

Vad kan vi producera för er?

Reklamfilm Vi erbjuder helhetslösningar med allt från manus till inspelning och efterarbete. Vi skapar en kostnadseffektiv och kvalitativ produktion som kommer lämna avtryck. Hos oss ingår alltid i priset leverans till önskad TV/Webb-kanal.

Informationsfilm Våra produktioner gör att ni når ut till era kunder och anställda med rätt information om era produkter, tjänster eller erbjudanden.

Eventfilm/mässfilm Se till att nå ut maixmalt via sociala medier med ert evenemang med exempelvis ett snyggt reportage. Vi får ert evenemang att leva vidare efter att ni åkt hem.

Musikvideos/kultur Vi älskar musik, dans och teater. Vi jobbar mycket inom filmning av teater samt musikvideoproduktion, med både signade och osignade artister.

 

YIW minimal
Copyright 2016 Show Motion Film

youtube logo facebook logo